Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταT50 εμπορευματοκιβώτιο δεξαμενών του ISO

εμπορευματοκιβώτια T75 οξυγόνου εμπορευματοκιβωτίων 120m3 ISO δεξαμενών 24500L T50 ISO

Κίνα Henan Lishixin Logistics Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Henan Lishixin Logistics Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Ο φίλος μου αγόρασε ένα κακό φορτηγό από κάποιο άλλο σε μια υψηλή τιμή πριν, έτσι ήμουν πολύ προσεκτικός με αυτήν την αγορά, και τελικά σας επέλεξα, μου δώσατε την καλύτερη ποιότητα και τιμή, θα την αγοράσω πάλι στο μέλλον. Όπως είπατε, μόνο η ακεραιότητα μπορεί να οδηγήσει στη μακροπρόθεσμη συνεργασία. Σας ευχαριστούμε.

—— Suzyo Gondwe

Είμαι πολύ ευτυχής μετά από να λάβω το χρησιμοποιημένο φορτηγό, όπως είπαν, μοιάζει με νέο, είστε αρμόδια επιχείρηση, θα επιλέξω περισσότερες διαταγές να συνεργαστώ με σας στο μέλλον.

—— Martins Badu

Όταν έλαβα το εμπορευματοκιβώτιο δεξαμενών υδροχλωρικού οξέος σας, έκανε τα μάτια μου να λάμψουν, η ποιότητα είναι καλύτερη από ανέμεινα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο στάδιο της χρήσης, η ποιότητα είναι πολύ υψηλή. Θα συνεχίσω να αγοράζω τα προϊόντα σας.

—— Ο κ. Αλέξανδρος Morgan

Όταν έλαβα το εμπορευματοκιβώτιο δεξαμενών υδροχλωρικού οξέος σας, έκανε τα μάτια μου να λάμψουν, η ποιότητα είναι καλύτερη από ανέμεινα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο στάδιο της χρήσης, η ποιότητα είναι πολύ υψηλή. Θα συνεχίσω να αγοράζω τα προϊόντα σας.

—— Ο κ. Αλέξανδρος Morgan

Αν και είναι ένα μεταχειρισμένο φορτηγό απορρίψεων, η ποιότητα και η εμφάνιση είναι σχεδόν οι ίδιες με το νέο, και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Το χρησιμοποιώ τώρα χωρίς κανένα πρόβλημα, και όταν κάνω αρκετά χρήματα, θα συνεχίσω τα χρησιμοποιημένα φορτηγά απορρίψεών σας.

—— Rasim Aliev

Όταν έλαβα αυτά τα ημιρυμουλκούμενα οχήματα, ο προϊστάμενός μας ήταν πολύ ικανοποιημένος. Η τιμή και η ποιότητα είναι πολύ υψηλές, ειδικά η τοποθέτηση υπηρεσιών του πωλητή. Ακόμα κι αν υπάρχει μια χρονική διαφορά, μπορούν να μας έρθουν σε επαφή με εγκαίρως. Είναι πολύ αξιόπιστη επιχείρηση.

—— Mr.James Hun

Δεδομένου ότι εργαζόμαστε μαζί για πρώτη φορά, όταν δεν λάβω το προϊόν, ανησυχώ ακόμα πολύ για την ποιότητα του μεταχειρισμένου φορτηγού αναμικτών, σε τελευταία ανάλυση, είναι μεταχειρισμένο. Εντούτοις, όταν έλαβα αυτό το μεταχειρισμένο φορτηγό αναμικτών, η ποιότητα είναι πέρα από τη φαντασία μου, η ποιότητα είναι πολύ υψηλή, θα συνεχίσω να σας ψάχνω.

—— Άλτης Warwick 

Έχω αγοράσει 5 χρησιμοποιημένα φορτηγά απορρίψεων από την επιχείρησή σας, και η ποιότητά σας είναι πολύ υψηλή. Θα συνεχίσω να αγοράζω και να συνεχίζω τη συνεργασία μας.

—— Wakibugu

Όταν πήγαμε στην Κίνα για μια επιθεώρηση εργοστασίων, μας επέλεξαν επάνω στον αερολιμένα και μας έβαλαν σε ένα ξενοδοχείο κοντά στο εργοστάσιο. Μπορούμε να βασιστούμε στην τοποθέτηση και την πείρα προϊόντων τους. Η ειλικρίνειά τους με χτύπησε, έτσι επιλέξαμε να εργαστούμε με τους. Το προϊόν τους είναι καλής ποιότητας και ήμουν κατάπληκτος όταν την έλαβα, πολύ δροσερός!

—— Kabatongo John

Είμαι προμηθευτής και συνεργαζόμαστε για πρώτη φορά. Στο πλαίσιο της επικοινωνίας μου με τους, σκέφτομαι ότι είναι πολύ επαγγελματική επιχείρηση. Έτσι συνεργάστηκα με τους δοκιμαστικά. Τελικά, τα προϊόντα τους αγαπιούνται βαθειά από με για την άριστη ποιότητα και την ειλικρινή τοποθέτηση υπηρεσιών τους.

—— Mr.Franco guedez

Είμαι Online Chat Now

εμπορευματοκιβώτια T75 οξυγόνου εμπορευματοκιβωτίων 120m3 ISO δεξαμενών 24500L T50 ISO

24500L T50 ISO Tank Container 120m3 ISO Oxygen Containers T75
24500L T50 ISO Tank Container 120m3 ISO Oxygen Containers T75 24500L T50 ISO Tank Container 120m3 ISO Oxygen Containers T75 24500L T50 ISO Tank Container 120m3 ISO Oxygen Containers T75 24500L T50 ISO Tank Container 120m3 ISO Oxygen Containers T75

Μεγάλες Εικόνας :  εμπορευματοκιβώτια T75 οξυγόνου εμπορευματοκιβωτίων 120m3 ISO δεξαμενών 24500L T50 ISO

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: LISHIIXN
Πιστοποίηση: CSC ISO ASME GB
Αριθμό μοντέλου: LSXC20220409
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1/unit
Τιμή: 13500USD
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 500 μονάδα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΧΕΔΙΟΥ (℃): 55 Λειτουργούσα θερμοκρασία (℃): -40~50
MDMT (℃): -40 ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΣ ΟΓΚΟΣ (Λ): 24500L
MAX.GROSS ΜΑΖΑ (ΚΛ): 35000 TARE ΜΆΖΑ (ΚΛ): 6800
MAX.PAYLOAD (ΚΛ): 22568 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ DEMENSIONS (L/W/H): 6058/2438/2591
Πίεση εργασίας: 22.8bar Πίεση δοκιμής: 28.6bar
Πιστοποίηση: ISO, ASEM, CCC Βάρος ροδών: 3500KG
Υψηλό φως:

εμπορευματοκιβώτιο δεξαμενών 24500L T50 ISO

,

εμπορευματοκιβώτιο 120m3 δεξαμενών 16.4mm T50 ISO

,

Εμπορευματοκιβώτιο 120m3 δεξαμενών CSC T50 ISO

Τιμή ASME 20ft εργοστασίων της Κίνας κρυογόνος αποθήκευση ηλίου αζώτου Oxgen υγρού αερίου T75 T50
Εμπορευματοκιβώτιο δεξαμενών του ISO

Περιγραφή προϊόντων
Είμαστε γενικός προμηθευτής λύσης σταθμών LPG!
Μπορούμε να παρέχουμε σε σας ένα πλήρες σύνολο εξοπλισμού της αποθήκευσης και του πρατηρίου καυσίμων LPG. όπως
Εμπορευματοκιβώτιο δεξαμενών του ISO, δεξαμενή αποθήκευσης LPG 5~200m3, αντλία LPG, συμπιεστής LPG, πλήρωση LPG
κλίμακα, υγρός μετρητής επιπέδων και άλλα εξαρτήματα LPG.
Δεξαμενή αποθήκευσης LPG: 5m3 δεξαμενή αποθήκευσης LPG, δεξαμενή αποθήκευσης LPG 10m3, αποθήκευση LPG 15m3
δεξαμενή, δεξαμενή αποθήκευσης LPG 20m3, δεξαμενή αποθήκευσης LPG 25m3, μαζική δεξαμενή αποθήκευσης LPG 30m3,
35m3 μαζική δεξαμενή αποθήκευσης LPG, μαζική δεξαμενή αποθήκευσης LPG 40m3, μαζική δεξαμενή αποθήκευσης LPG 50m3,
60m3 μαζική δεξαμενή αποθήκευσης LPG, μαζική δεξαμενή αποθήκευσης LPG 80m3, μαζική δεξαμενή αποθήκευσης LPG 100m3,
120m3 μαζική δεξαμενή αποθήκευσης LPG, μαζική δεξαμενή αποθήκευσης LPG 150m3, μαζική δεξαμενή αποθήκευσης LPG 200m3
Ένας επαγγελματικός κατασκευαστής για το βενζινάδικο LPG πάνω από σταθμός 40 ετών & LPG
Γενικός προμηθευτής λύσης.

Τυποποιημένο T50 20ft εμπορευματοκιβώτιο δεξαμενών LPG ISO ASME
Τύπος: T50
Υλικό: Ανοξείδωτο
Πρότυπα: IMDG, RID/ADR, ASME VII DIV2, CFR 48, USDOT (BYSP), TIR, UIC, CSC, TC, UKDFT, FRA
Τύπος: Κάθετα τοποθετημένος & οριζόντιος τοποθετημένος
Σχέδιο Temmperature: - 40 βαθμός Κέλσιος σε +55 βαθμό Κέλσιος
Πιστοποιητικό: csc πιστοποιητικό όπως GL/LR/BV/ABS
M.G.W: 30480 κλ
μέσο φόρτωσης: υγρό χλώριο

παράμετρος:

Περιγραφή και προδιαγραφή των προϊόντων
Ικανότητα φόρτωσης22tons
Γενικό μέγεθος6058*2438*2591/mm
Διαμέρισμαενιαίος
ΖωγραφικήΤα πλήρη πλαίσια στρώνουν με άμμο την ανατίναξη για να καθαρίσουν τη σκουριά, 1 παλτό αντιδιαβρωτικού πρωταρχικού, 2 παλτά του τελικού χρώματος
Φύλλο σχεδιαστικών στοιχείων
Κώδικας και κανονισμοί

ΚΏΔΙΚΑΣ ΛΕΒΉΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΧΕΊΩΝ ΠΊΕΣΗΣ ASME, SECT.VIlI.DIV.2 ΜΕ u2-STAM
 RID/ADR, IMDG

ΠΙΕΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ (MPA)1.52Πίεση-ΔΙΑΤΗΡΗΣΗShellSA-612M ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ
MAWP, ACC IMDG (MPA)1.38ΜΕΡΗΚεφάλιαSA-612M ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ
MEAWP (MPA)0,1ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ DEMENSIONS (L/W/H)6058/2438/2591
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΧΕΔΙΟΥ (℃)55ΑΣΠΙΔΑ ΜΟΝΩΣΗΣ Η ΗΛΙΩΝΑΣΠΙΔΑ ΗΛΙΩΝ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (℃)-40~50ΧρώμαΠλαίσιο30um+40um+50um
MDMT (℃)-40Shell30um+40um+50um
ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΣ ΟΓΚΟΣ (Λ)24500MAX.GROSS ΜΑΖΑ (ΚΛ)35000
ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕΣΟ1,1,1,2-TetrafluoroethaneTARE ΜΆΖΑ (ΚΛ)6800
ΜΕΣΟΣ ΑΡΙΘΜΌΣ ΤΩΝ Η.ΕUN3159MAX.FILLING ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ (t/m31.04
ΟΔΗΓΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝT50MAX.PAYLOAD (ΚΛ)22568
ΕΠΙΔΟΜΑ ΔΙΑΒΡΩΣΗΣ (χιλ.)0ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ (SHELL/HEAD)1
PWHT (ΝΑΙ/ΌΧΙ)ΝΑΙΔΟΚΙΜΗHYDRO.TEST ΠΙΕΣΗ (MPA)2.18
U2 ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟΝΑΙΠΙΕΣΗ ΔΟΚΙΜΗΣ ΔΙΑΡΡΟΗΣ (MPA1.38
ΑΡΧΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣBV/TUVΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΣΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΣ

λεπτομέρειες προϊόντων:
εμπορευματοκιβώτια T75 οξυγόνου εμπορευματοκιβωτίων 120m3 ISO δεξαμενών 24500L T50 ISO 0

Πιστοποιητικό:
εμπορευματοκιβώτια T75 οξυγόνου εμπορευματοκιβωτίων 120m3 ISO δεξαμενών 24500L T50 ISO 1
Το εργοστάσιό μας:
εμπορευματοκιβώτια T75 οξυγόνου εμπορευματοκιβωτίων 120m3 ISO δεξαμενών 24500L T50 ISO 2

LISHIXIN η δεξαμενή του ISO (εμπορευματοκιβώτιο δεξαμενών) είναι ένα είδος εμπορευματοκιβωτίου που εγκαθίσταται σε ένα στερεώνοντας εξωτερικό πλαίσιο. Χρησιμοποιείται
για να μεταφέρουν τα υγρά εμπορεύματα όπως το οινόπνευμα, πετρέλαιο, υγρά τρόφιμα, χημικές ουσίες και ούτω καθεξής. Μπορούμε επίσης να παραγάγουμε
ρυμουλκά δεξαμενών για το διαφορετικό υγρό όπως τα καύσιμα, βενζίνη, diesel, αργό πετρέλαιο, πίσσα, φοινικέλαιο, νερό, υγρή χημική ουσία,
Πετρέλαιο κ.λπ. τροφίμων.
Σύμφωνα με το υλικό, έχουμε το εμπορευματοκιβώτιο δεξαμενών κραμάτων χάλυβα άνθρακα/ανοξείδωτου/αργιλίου.
Είμαστε κατασκευαστής, παρέχουμε την προσαρμοσμένη υπηρεσία, σχέδιο ως κάθε αίτημα των πελατών.
Έχουμε ένα επαγγελματικό τμήμα σχεδίου ρυμουλκών, πλούσια εμπειρία παραγωγής, σύντομος χρόνος παράδοσης.
Το εργοστάσιό μας έχει περάσει την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων ISO9001. Η τηλεφωνική υπηρεσία μας υπηρεσία 24 ωρών για σας.
Η συνεργασία μας μπορεί να είναι τρόπος ODM ή cOem.

FAQ:

Q: Ποια είδη εμπορευματοκιβωτίων δεξαμενών θα μπορούσατε να παρέχετε;
Α: εμπορευματοκιβώτιο δεξαμενών 20ft ISO, όπως τις τυποποιημένες υγρές δεξαμενές, ηλεκτρικές δεξαμενές θέρμανσης, δεξαμενές σημαιοφόρων, δεξαμενές βαθμού τροφίμων,
δεξαμενές διαφραγμάτων, δεξαμενές ανταλλαγής, δεξαμενές αερίου, H2O2 δεξαμενές, δεξαμενές AHF, δεξαμενές πίσσας, διαφορετικοί τύποι δεξαμενών επένδυσης,
κ.λπ., και δεξαμενές 10ft, παράκτιες δεξαμενές, IBC/SBC, κ.λπ.

Q: Έχετε τα πιστοποιητικά για να μας συναντήσετε οι πορείες μεταφορών του φορτηγού εδάφους, της βάρκας θάλασσας και του σιδηροδρόμου;
Α: Ναι, φυσικά, αλλά η τιμή θα είναι πολύ διαφορετική από τους διαφορετικούς τρόπους μεταφορών Τόσο ευγενικά παρακαλώ αφήστε
ξέρω τους ακριβείς τρόπους μεταφορών σας πριν από την αναφορά Και επίσης τα πιστοποιητικά θα είναι έτοιμα κατόπιν
το εμπορευματοκιβώτιο δεξαμενών πέρασε όλα τα είδη του εξεταστικού &inspection.

Q: Μπορώ να έχω τα σχέδια των εμπορευματοκιβωτίων αυτών των του ISO δεξαμενών αποθήκευσης;
Α: Ναι, τα υπάρχοντα απλά παρόμοια σχέδια του εμπορευματοκιβωτίου δεξαμενών για την αναφορά σας μόνο για την αρχή,
θα κάνει τα ακριβέστερα σχέδια μετά από να πάρει τον κάτω - πληρωμή, και θα σας στείλει αυτό το σχέδιο σε για
η επιβεβαίωσή σας πριν από την παραγωγή.

Q: Πώς μπορώ να πληρώσω τα χρήματα χωρίς κίνδυνο;
Α: Μπορείτε να μας πληρώσετε τα χρήματα σε μέσω της εμπορικής διαβεβαίωσης Alibaba, κατόπιν το alibaba μπορεί να εγγυηθεί τα χρήματά σας
χρηματοκιβώτιο και η παράδοση εγκαίρως.

Q: Παρέχετε την υπηρεσία cOem;
Α: Ναι, έχουμε μια πρώτης τάξεως ομάδα και θα μπορούσαμε να σχεδιάσουμε σύμφωνα με την απαίτησή σας.

Q: Τι εάν η ερώτησή μου που δεν απαντήθηκε στο FAQ;
Α: Με ελάτε σε επαφή με ή επιλέξτε τις πωλήσεις για να συμβουλευθείτε άμεσα. Είμαστε πάντα ευτυχείς να βοηθήσουμε!

Στοιχεία επικοινωνίας
Henan Lishixin Logistics Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Amanda zhang

Τηλ.:: +8617760771335

Φαξ: 86-371-55980820

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα